ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΕ

Μίσθωση για εμπορικούς στόλους

Η ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΕ σας επιτρέπει να επιλέξτε τα οχήματα που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας, από όλη την γκάμα της FCA. 

Δημιουργήστε το στόλο σας

Επιλέξτε μοντέλα και λάβετε μια προσφορά

Φίλτρα

Ανάμεσα στα μοντέλα της FIAT θα βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την εταιρεία σας. Σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία, από το ολοκαίνουριο Fiat Tipo Hatchback και το Tipo Station Wagon μέχρι τo διαχρονικό Panda και τα ευρύχωρα και ευέλικτα Doblò και Qubo. Τέλος, με τα μοντέλα 500, 500X και 500L μπορείτε να συνδυάσετε την άνεση με το απαράμιλλο στυλ.

Η Alfa Romeo σας προσφέρει μια ποικιλία απο αυτοκίνητα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες με βασικά χαρακτηριστικά τους την ασφάλεια, το στυλ και την τεχνολογία. Οχήματα αποδοτικά, χαμηλής εκπομπής που ταιριάζουν καλύτερα στην εργασία σας και έχουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, καινοτομίας και απόδοσης. Και φυσικά με τα μοντέλα Giulia, Giulietta και Mito μπορείτε να συνδυάσετε την άνεση με ένα αδιαμφισβήτητο στυλ.

Η Jeep®  σας προσφέρει μια ποικιλία απο αυτοκίνητα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες με βασικά χαρακτηριστικά τους την ασφάλεια, το στυλ και την τεχνολογία. Οχήματα αποδοτικά, χαμηλής εκπομπής που ταιριάζουν καλύτερα στην εργασία σας και έχουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, καινοτομίας και απόδοσης. Και φυσικά με τα μοντέλα Renegade, Compass, Cherokee and Wrangler  μπορείτε να συνδυάσετε την άνεση με ένα αδιαμφισβήτητο στυλ.

Η πιο ευέλικτη και πλήρης απάντηση σε όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες μετακίνησης είναι η Fiat Professional. Η ομάδα των Ducato, Doblò, Fiorino, Punto και Panda Van, 500L Pro, Fullback και Talento κερδίζει και κάνει την επιχείρησή σας ακαταμάχητη. Επιπλέον, με την FCA Bank μπορείτε να επιλέξετε την οικονομικότερη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Αν θέλετε να δώσετε στην επιχείρησή σας ένα μοναδικό πλεονέκτημα, η Abarth προσφέρει μια σειρά μοντέλων τόσο “φιλόδοξα” όσο και οι στόχοι σας. Αποδοτικό, σπορ, και απολαυστικό στην οδήγηση: βάλτε στην επιχείρησή σας το σημάδι του Scorpion και επωφεληθείτε από τις προσφορές και τους ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής.