Προωθητικές ενέργειες & Προσφορές

Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές μας σε ανταλλακτικά και υπηρεσίες ιδανικές για το δικό σας Jeep. Κλείστε ραντεβού σε ένα από τα καταστήματά μας.

1 Προσφορές

SPRING CHECK-UP by MOPAR 2021

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 2021

Με την έλευση της άνοιξης και μετά από τις δύσκολες χειμερινές καιρικές συνθήκες, επιβάλλεται ο έλεγχος και η προετοιμασία των αυτοκινήτων για ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις χωρίς απρόοπτα.

Σε αυτήν την κατεύθυνση στα συνεργεία του επίσημου δικτύου μας προσφέρουμε δωρεάν τους απαραίτητους εποχιακούς ελέγχους με σκοπό τη διαφύλαξη της οδηγικής ασφάλειας 

και την ενίσχυση της απόδοσης των αυτοκινήτων.


Επιπλέον στο επίσημο δίκτυο, παρέχεται αλλαγή φίλτρου καμπίνας της σειράς PRIME PARTS στην τιμή του απλού φίλτρου.


Ελάτε στο συνεργείο της επιλογής σας εκεί όπου όλοι οι έλεγχοι διεξάγονται με εξαιρετική ακρίβεια και με τη χρήση διαγνωστικών μηχανημάτων για να έχετε το αυτοκίνητό σας έτοιμο για τις αυξημένες μετακινήσεις της ανοιξιάτικης περιόδου. Στα συνεργεία του επίσημου δικτύου μας, οι ειδικοί μας θα είναι πάντα στην υπηρεσία σας.


Η προσφορά ισχύει από 12 Απριλίου μέχρι και 11 Ιουνίου 2021 και σε όσα από τα κέντρα επισκευής του επίσημου δικτύου μας συμμετέχουν στην ενέργεια .

1 Προσφορές από 1

     

Ψάχνετε για ποιοτική φροντίδα και γνήσια ανταλλακτικά; Στη ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΕ θα βρείτε μια ομάδα ειδικών που θα φροντίσουν το αυτοκίνητο και την ασφάλειά σας.