Fiat Panda City Life

από € 12.600*
Μοντέλα

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές

Σύνοψη

Fiat Panda Life

Υβριδικό / Βενζίνη
70 HP
5,3 (l/100km)
5
Euro6d
Χειροκίνητο 6 σχέσεων
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Εξωτερικό

ΌΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ

Οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες κάνουν τη συνολική εμφάνιση ακόμα πιο ξεχωριστή και δυναμική. 

 

ΤΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Νέες στιλιζαρισμένες ζάντες «Life»  15”..

 

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Οι νέες τολμηρές πλευρές προστασίας προσθέτουν μια τολμηρή "πινελιά" στη συνολική εμφάνιση. .

ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΖΙ

Τα πλευρικά διακοσμητικά πλαίσια προστατεύουν τα πλαϊνά του αυτοκινήτου, με στιλ.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Εξοπλισμένο με ράγες οροφής για να παίρνετε μαζί σας οτιδήποτε χρειαστείτε. 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εσωτερικό

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ

Ραδιόφωνο UconnectTM Mobile ή, προαιρετικά, με οθόνη αφής 7", για να έχετε τον κόσμο σας στις άκρες των δαχτύλων σας. Το ραδιόφωνο Uconnect Mobile με βάση για smartphone*, Bluetooth και DAB μπορεί να συνδεθεί εύκολα με τις συσκευές σας, για να απολαμβάνετε μουσική και όχι μόνο.

 

* Η βάση για smartphone περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του νέου Panda City Life.

 

«ΝΤΥΜΕΝΟ» ΜΕ ΣΤΙΛ

Το ανθρακί ταμπλό με σαγρέ υφή προσδίδει ατμόσφαιρα πόλης στην εμφάνιση του εσωτερικού.

 

ΜΟΔΑΤΟ ΓΚΡΙ

Το νέο στιλ των καθισμάτων «παντρεύει» την κομψότητα του γκρι χρώματος με μια δυναμική ριγέ υφή.

 

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Τεχνολογία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα ξαφνικά εμπόδια δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα: Με το Αυτόνομο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (ΑΕΒ) το νέο Panda αναγνωρίζει την παρουσία άλλων οχημάτων μπροστά σας και εφαρμόζει αυτόματα φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης , εαν ο οδηγός δεν αντιδράσει εγκαίρως για να αποφύγει τη σύγκρουση. 

 

 

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ

Χάρη στην προαιρετική πρωτοποριακή τεχνολογία από το MOPAR CONNECT, τώρα πια δεν χρειάζεται να ανησυχείται για τίποτα: μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας και να ελέγχετε την ταχύτητα και τις διαδρομές σας αλλά και το αν οι πόρτες του είναι κλειδωμένες ή ξεκλείδωτες - και όλα αυτά από το smartphone σας. Επιπλέον με τις ειδοποιήσεις push, δεν πρόκειται να ξεχάσετε τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Συνδεσιμότητα

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το νέο σύστημα πληροφόρησης-ψυχαγωγίας της νέας σειράς Panda περιλαμβάνει ραδιόφωνο με οθόνη αφής 7", συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto™. Συνδέστε το smartphone σας με το ραδιόφωνο Uconnect™ για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή να κάνετε κλήσεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας κατά την οδήγηση.

 

APPLE CARPLAY™

Συνδέστε το iPhone σας στην οθόνη του συστήματος Uconnect™ 7" και ελέγξτε το Apple CarPlay με το φωνητικό έλεγχο Siri ή μέσω της οθόνης αφής. Το Apple CarPlay είναι ο εξυπνότερος και ασφαλέστερος τρόπος χρήσης του iPhone σας στο αυτοκίνητο. Μπορείτε να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, καθώς και να ακούτε μουσική από το Apple Music ή το Spotify, audiobooks ή podcasts, παραμένοντας πάντα συγκεντρωμένοι στο δρόμο.  

 

*Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple inc.

 

ANDROID AUTO™

Η νέα σειρά Panda είναι συμβατή και με το Android Auto™. Μόλις το smartphone σας συνδεθεί με το αυτοκίνητο, η φιλική προς το χρήστη διασύνδεση εμφανίζει τις εφαρμογές σας στην οθόνη του συστήματος Uconnect™ 7". Μπορείτε να διαχειρίζεστε τη μουσική και τις επαφές σας, ενώ, χάρη στο Google Maps, μπορείτε να εξερευνείτε χάρτες και κυκλοφοριακές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από την οθόνη αφής και χωρίς να θέτετε την ασφάλειά σας σε κίνδυνο.

 

Οι ονομασίες Google, Google Play, Android Auto™ και Waze είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

 

Για τη χρήση του Android Auto στην οθόνη του αυτοκινήτου σας, απαιτείται όχημα συμβατό με Android Auto, τηλέφωνο Android με λειτουργικό σύστημα Android έκδοσης 5.0 ή μεταγενέστερης και η εφαρμογή Android Auto.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Κινητήρες

Κατακτήστε την πόλη, με τις νέες επιλογές κινητήρων που είναι διαθέσιμες για το νέο Panda City Life. Επιλέξτε την ισχύ που θέλετε

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ

Ο υβριδικός κινητήρας, 1,0 lt GSE 70 HP, που διατίθεται στη σειρά Panda σας επιτρέπει να οδηγείτε και να μετακινείστε με πολύ πιο βολικό και οικολογικό τρόπο: όχι μόνο μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά έως 30%*, αλλά παρέχει, επίσης, ελεύθερη πρόσβαση σε ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας, οφέλη όσον αφορά τη χρήση δημόσιων πάρκινγκ και φοροαπαλλαγές**. Σήμερα, η εξοικονόμηση χρημάτων και ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι ευκολότερα από ποτέ, χάρη στη νέα σειρά Panda.

 

*Σύμφωνα με την έγκριση τύπου NDc2

 

**Ανάλογα με την εκάστοτε τοπική νομοθεσία.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Μία ακόμα πρακτική επιλογή για σας, που σας προσφέρει η σειρά Panda: ο κινητήρας φυσικού αερίου 0,9 lt 70 HP TWINAIR. Χάρη στο φυσικό αέριο (μεθάνιο), αυτός ο κινητήρας σας επιτρέπει να κάνετε οικονομία στο κόστος και την κατανάλωση καυσίμου, ενώ, ταυτόχρονα, εξασφαλίζει μειωμένες εκπομπές ρύπων. Επίσης, καθώς αποτελεί πιο βιώσιμη επιλογή σε σχέση με τον κινητήρα βενζίνης, σας παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε συμβατικό καύσιμο όποτε θέλετε. Εκτός αυτού, οι κινητήρες φυσικού αερίου έχουν το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος ανά km, πράγμα που σημαίνει ότι όσο πιο πολύ μετακινείστε, τόσο μεγαλύτερη οικονομία επιτυγχάνετε.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σύνοψη

Fiat Panda Life

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat Panda Life
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα Εξοπλισμού