ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

H Μ. Μαυριδάκης Α.Ε. στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης !


Με πρωτοποριακή φιλοσοφία, αλλά και ουσιαστική ευαισθησία σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, η Fiat κινείται με ταχύτατους ρυθμούς στην ανάπτυξη της νέας εποχής της ηλεκτροκίνησης.

Στις εγκαταστάσεις της Μ. Μαυριδάκης Α.Ε. έχουν ήδη τοποθετηθεί φορτιστές οι οποίοι μπορούν να φορτίσουν τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, όπως τα νέα Fiat 500e και Fiat Professional Ducato.

Οι συγκεκριμένοι φορτιστές μέγιστης ισχύος 22kW φορτίζουν με ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια τα οχήματα, ενώ είναι τοποθετημένοι τόσο σε εξωτερικούς χώρους, όσο και εσωτερικούς των εγκαταστάσεων. 

Επιπρόσθετα με τις επενδύσεις σε υλικοτεχνικές δομές, το όλο το προσωπικό ( τμήμα πωλήσεων και υπηρεσιών After Sales ) της Μ. Μαυριδάκης Α.Ε. έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ώστε να είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών με ηλεκτρικά ή εξηλεκτρισμένα οχήματα.


Με τον τρόπο αυτό , η χρήση των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, γίνεται ακόμα πιο προσιτή και εύκολη για όλους , λόγο ύπαρξης δομών φόρτισης και ανάπτυξης καινούργιων εξηλεκτρισμένων προϊόντων, παράγοντες που συντελούν σε πιο άνετο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οδήγησης.