Προωθητικές ενέργειες & Προσφορές

Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές μας σε ανταλλακτικά και υπηρεσίες ιδανικές για το δικό σας Alfa Romeo. Κλείστε ραντεβού σε ένα από τα καταστήματά μας.

1 Προσφορές

WINTER Check-Up

Με την έλευση της χειμερινής περιόδου και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν, επιβάλεται ο έλεγχος και η προετοιμασία των αυτοκινήτων για ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις χωρίς απρόοπτα.

Σε αυτήν την κατεύθυνση στα συνεργεία του επίσημου δικτύου μας προσφέρουμε δωρεάν τους απαραίτητους ελέγχους με σκοπό τη διαφύλαξη της οδηγικής ασφάλειας και την ενίσχυση της απόδοσης των οχημάτων στις χειμερινές συνθήκες.

Επιπλέον παρέχεται 20% έκπτωση σε αλλαγές τακακιών, δίσκων φρένων, υαλοκαθαριστήρων για αλλαγές στο επίσημο δίκτυο της FCA Greece.

Ελάτε στο επίσημο συνεργείο της επιλογής σας εκεί όπου όλοι οι έλεγχοι διεξάγονται με εξαιρετική ακρίβεια και με τη χρήση διαγνωστικών μηχανημάτων για να έχετε το αυτοκίνητό σας έτοιμο για τις ιδιαίτερες χειμερινές απαιτήσεις. Στα συνεργεία του επίσημου δικτύου μας, οι ειδικοί μας θα είναι πάντα στην υπηρεσία σας.

Η προσφορά ισχύει από 2 Δεκεμβρίου 2019 έως και 28 Φεβρουαρίου 2020 και σε όσα από τα κέντρα επισκευής του επίσημου δικτύου μας συμμετέχουν στην ενέργεια .

1 Προσφορές από 1

     

Ψάχνετε για ποιοτική φροντίδα και γνήσια ανταλλακτικά; Στη ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΕ θα βρείτε μια ομάδα ειδικών που θα φροντίσουν το αυτοκίνητο και την ασφάλειά σας.