ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Μ. ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε. αποτελεί μέλος του επίσημου Δικτύου Διανομής της FCA GREECE A.E. και είναι Επίσημος Διανομέας Πωλήσεων Οχημάτων Fiat, Jeep &  Fiat Professional και Επίσημος Διανομέας Ανταλλακτικών και Επισκευαστής Οχημάτων Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep & Lancia.

 Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα μοντέλα των παραπάνω μαρκών και οι έμπειροι σύμβουλοι πωλήσεων μας μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας ενημερώσουν λεπτομερώς σχετικά με οτιδήποτε σας ενδιαφέρει για την αγορά αυτοκινήτου, όπως τις εκδόσεις, τους εξοπλισμούς, τις τιμές, τις προσφορές καθώς και όλα τα θέματα παροχής υπηρεσιών μετά την πώληση.

 

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία για την παροχή της καλύτερης τεχνικής εξυπηρέτησης στο αυτοκίνητό σας.

MoparΑνακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Η εταιρεία ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΕ διαθέτει τεχνικούς με υψηλή κατάρτιση αλλά και αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι ώστε να διασφαλίζεται πάντα η υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα του αυτοκινήτου σας καθώς και της ασφάλειάς σας.

Ανακαλύψτε το ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που διατίθενται στα καταστήματά μας.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΑΡΚΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ